Kan jeg slette profilen min etter at jeg har registrert meg?
Ja, du kan slette profilen din dersom du ikke lenger ønsker å være registrert som investor hos FundingPartner. Profiler som ikke har investert i lån eller utført transaksjoner kan slettes umiddelbart; ta kontakt med oss på chat eller kontakt@fundingpartner.no, så ordner vi det.
Hvis du har investert i lån eller overført penger via FundingPartner, er vi lovpålagt å beholde data i en viss tid og kan derfor ikke slette profilen din umiddelbart. Eksempelvis krever hvitvaskingsloven § 30 at vi beholder transaksjonsdata i fem år etter at transaksjonen fant sted.