Personvernerklæring

Slik ivaretar vi ditt personvern og vår taushetsplikt

1. Om personvernerklæringen

Våre brukeres tillit er viktig for oss, og FundingPartner tar derfor ansvar for å beskytte ditt personvern og bevare vår taushetsplikt. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og benytter informasjon om våre brukere, og hvordan vi beskytter brukernes personvern.

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson. Det kan være navn, telefonnummer eller en vurdering. Du har selv rett til å bestemme over dine egne personopplysninger.

Vi i FundingPartner har taushetsplikt, og vil behandle og lagre dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven med forskrifter og våre personvernregler. Selve erklæringen ser nærmere på kravene du har når det innhentes opplysninger og annen informasjon fra våre digitale tjenester samt hvordan vi administrer og behandler disse personopplysningene.

For oss er det viktig at du vet hvilke opplysninger vi innhenter, og hvordan vi ivaretar ditt personvern. Det er opp til hver enkeltperson som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i sammenheng med tjenester vi tilbyr. Enkeltes samtykke er behandlingsgrunnet til enhver tid, dersom ingenting annet er spesifisert.

2. Oversikt om behandling av personopplysninger

FundingPartner respekterer ditt personvern og retten du har i henhold til norsk personvernlovgivning. Vi har laget følgende oppsummering av det som går under behandling av personopplysninger.

Om du har fylt ut og registrert en brukerkonto på FundingPartner sin nettportal, vil FundingPartner AS kunne bearbeide og bruke personopplysninger om deg. Dette er i all hovedsak for å utvikle og forbedre våre tjenester, slik at vi kan levere de beste produktene og tjenestene til deg. Videre bruker vi personopplysninger for å forstå ditt brukermønster slik at vi kan gi deg relevante anbefalinger, tilbud og innhold tilpasset det som interesser deg. I tillegg vil informasjonen brukes for å forstå markedstrender bedre og minimalisere misbruk av tjenestene.

Opplysningene som det refereres til er både de du selv oppgir (navn, telefonnummer, e-postadresse og bosted) og informasjonen som samles inn gjennom din bruk av tjenestene. Dette inkluderer hvilke sider du besøker, hva dine vanligste handlinger er, informasjon om posisjon i form av hva land du kobler deg på fra og mer teknisk informasjon rundt internett og enhet-tilkobling (om du bruker mobil, nettbrett eller pc).

3. Grunnleggende informasjon om behandlingen av personopplysninger

Personopplysninger indikerer informasjon, vurderinger og opplysninger som kan knyttes til en enkeltperson. Her kan personen identifiseres gjennom for eksempel, navn, adresse og telefonnummer.

Når det kommer til behandling av personopplysninger gjenspeiler dette all bruk av personopplysninger, som for eksempel, lagring, registrering, innsamling og utlevering, eller en kombinasjon av ulike anvendelsesmåter.

Enhver bruk av personopplysninger er underlagt personopplysningsloven. Datatilsynet har strenge retningslinjer hvor det er lovpålagt at personvernet til hver enkelt person ikke vil bli misbrukt og krenket gjennom selve bruken av personopplysninger.

Betegnelsen behandlingsansvarlig refererer til den som har ansvar og plikter etter personopplysningsloven. FundingPartner AS er behandlingsansvarlig for alle personopplysninger som behandles og opparbeides i forbindelse med våre tjenester.

4. Opplysningene vi samler inn

a) Opplysninger du oppgir

Når du benytter deg av våre tjenester og registrer en brukerkonto vil du oppgi en del mengde data som lagres av oss i FundingPartner. Disse spesifikke opplysningene vil inngå i databasen vår, for å bidra til å yte og bistå i leveransen av den tjenesten du har vist interesse i, forbedre tjenestene våre og unngå potensiell svindel.

Registrering for våre tjenester vil foregå på flere måter. Et alternativ er å abonnere på FundingPartners nyhetsbrev for alle de som ønsker å få tilsendt nyheter og oppdateringer. For at vi i FundingPartner skal kunne sende en e-post til riktig person, trenger vi navn og e-postadresse. Disse opplysningene er konfidensielle og vil aldri deles med andre virksomheter uten din forhåndsgodkjenning. På samme måte kommer opplysninger når du kontakter oss, enten ved å gi tilbakemeldinger gjennom funksjoner i en tjeneste eller sende en e-post til kundesenteret vårt.

b) Opplysninger som samles gjennom bruk av tjenester

Ved bruk av våre tjenester, vil vi motta informasjon om aktiviteten din i form av hvilke tjenester nettsider du besøker, og hvordan du bruker dem. Denne informasjonen kan deles opp i flere typer:

Din enhet og internett-tilkobling

Ved bruk av ulike verktøy, samler vi informasjon og innsikt om enheten og tilkoblingen til våre tjenester. Dette er eksempelvis nettleserversjon, IP-adresser, operativsystem og informasjonskapsler. Denne informasjon brukes i de fleste tilfeller i anonym og aggregert form, men i noen tilfeller kan den også brukes mot din spesifikke brukerkonto.

Posisjon

Vi beregner en geografisk posisjon ut i fra IP-adressen i forhold til hvilket land du er logget inn fra som blir gjengitt ved bruk av våre tjenester. Dette er bare et grovt estimat, og den nøyaktige lokalisasjonen vil aldri bli lagret. Vi innhenter spesifikk adresse og lokasjon ved registreringen. Informasjon rundt lokasjon kan brukes til å vise deg annonser eller annet innhold tilpasset din geografiske lokasjon, som f.eks. aktuelle lån i nærområdet.

Bruk av tjenestene

FundingPartner lagrer informasjon om hvordan tjenestene blir brukt på flere måter. Når du som besøkende utfører et søk på våre digitale tjenester, vil dette samles og lagres for å få nærmere innsikt i brukermønstre. Hovedformålet med dette er å opprettholde og potensielt styrke informasjonstilbudet vårt. Komposisjonen av søk lagres individuelt og i aggregert form, for å ytterligere forbedre våre nettsider med innhold som det søkes etter.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (også kalt cookies) blir brukt gjennom ulike teknologier, for å gjenkjenne deg som bruker når du besøker våre tjenester. Cookies er en liten fil som nettsteder lagrer på brukerens datamaskin, som registrer IP-adresse samt gir informasjon rundt personens interaksjoner med våre digital tjenester. Det er cookies som eksempelvis tillater nettstedet vårt å gi informasjon på hvor mange som besøker de ulike sidene, hvor lenge hvert besøk varer eller huske hvilket språk du foretrekker da du logget på sist gang. Det er veldig viktig for oss å legge vekt på at informasjonskapsler (cookies) ikke er skadelig og ikke inneholder virus eller andre skadelige programmer.

5. Bruk av IP-adresse
Gjennom informasjonskapsler blir brukerens IP-adresse registrert. En IP-adresse er karakterisert som en personopplysning grunnet at den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og derfor til en enkeltperson. Dette tilsier at den lagrede IP-adressen kan brukes til å gjenkjenne den enkelte brukeren. FundingPartner anvender verktøy for gjenkjenning av IP-adresse for å forbedre tjenestene som tilbys. Denne dataen kan bli brukt til å sende ut tilpasset informasjon til hver enkelt bruker eller til statistiske formål, gjennom dels teknisk informasjon om din internett-kobling og selve bruk av tjenestene

6. Sletting av data
Dine personopplysninger er konfidensielle og vil aldri deles med andre virksomheter uten din forhåndsgodkjenning. De vil heller ikke bli lagret lenger enn nødvendig. Du kan når som helst opplyse oss om at du ikke lenger er interessert å få tilsendt informasjon fra oss og at du ønsker all personlig informasjon slettet. Vi vil da slette alle opplysninger vi har knyttet til deg som bruker. Opplysningene vil i tillegg slettes i tilfeller hvor vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv og i bruk.