FundingPartner

Norges ledende finanseringsplattform for selskaper i vekst

K

FundingPartner ble grunnlagt i 2016 for å revolusjonere markedet for bedriftslån til glede for bedrifter, investorer og samfunnet som helhet.

Om FundingPartner

FundingPartner formidler lån til kunnskapsbedriften som ønsker å gå fra 5 til 50 ansatte, den lokale bakeren som vil investere i ny bakerovn, eller bonden som ønsker å effektivisere driften på gården sin. Det er disse bedriftene som utgjør ryggraden i norsk økonomi.

Konsept

FundingPartner er en markedsplass for lån, hvor du som investor kan oppnå 5 til 20% avkastning ved å låne penger direkte til lønnsomme norske vekstselskaper.

Låntakere og investorer

Blant våre investorer finner du alt fra småsparere til store investorer. Investorene gir lån til vekstselskaper over hele Norge, og til mange ulike industrier.

Team

FundingPartner-temaet har erfaring fra blant annet Goldman Sachs, McKinsey, Oljefondet, UBS og Swedbank. Teamet er håndplukket for å kunne levere en best mulig tjeneste til våre kunder.

Kredittvurdering

Vi analyserer grundig hvert eneste lån vi publiserer på plattformen for å sette en korrekt rente. For å gjøre dette på en best mulig måte, har vi utviklet vår egen kredittmodell med 37 ulike variabler.

Team

Daglig leder / CEO

Geir Atle brenner for å hjelpe bedrifter med å vokse og skape arbeidsplasser. Han har erfaring fra Goldman Sachs og McKinsey, hvor han blant annet har jobbet med flere ledende nordiske banker. Geir Atle er har en bachelorgrad fra NHH, og en MBA fra Darden, University of Virginia.

Kredittansvarlig

Marius sin største interesse er investeringer og risikoprising. Han er ansvarlig for vår kredittmodell, og videre kvalitetssikring av FundingPartners kredittprosess. Marius har tidligere jobbet i Swedbank og er siviløkonom med spesialisering i finans fra NHH.

Strategisk rådgiver

Tor Herman sørger for at vi leverer markedets beste tjenester til våre kunder. Han har bred erfaring fra ledende internasjonale kapitalforvaltere og banker, og har en bachelorgrad fra NHH, en MBA fra The Wharton School ved University of Pennsylvania, samt CFA-graden.

Markedføringsansvarlig / CMO

Jørund sørger for at investorer og bedrifter oppdager FundingPartner. Han har erfaring fra Geelmuyden Kiese og flere start-ups. Jørund har en bachelorgrad fra NHH, hvor han også er i ferd med å fullføre sin mastergrad i finans.

Digital profilering

Alexander er ansvarlig for FundingPartners digitale profilering. Til daglig studerer han ved Rotterdam School of Management hvor han tar en bachelor i internasjonal økonomi og administrasjon.

Analytiker

Ove er lidenskapelig interessert i crowdlending, og har erfaring fra det amerikanske fintech-markedet. Som analytiker støtter han for låneprosessen mot kundene. Han er snart ferdig utdannet siviløkonom med fokus på finans fra NHH.

Sammen skaper vi vekst

FundingPartner ble startet fordi vi så at lønnsomme vekstselskaper ikke fikk finansieringen de trengte for å vokse, og at småsparere fikk for lav avkastning på sparepengene sine. Vi hadde en enkel idé – å la dem hjelpe hverandre.

Ved å låne direkte til norske selskaper gjennom FundingPartner, kan du få en avkastning på mellom 5 og 20% på sparepengene dine. Samtidig hjelper du de små og mellomstore selskapene, som utgjør ryggraden i norsk økonomi, med å vokse og å skape arbeidsplasser. Det er bra for deg, bra for bedriftene og bra for Norge.

Våre samarbeidspartnere