Telemark Eiendomsutleie AS

%

Lånebeløp: 900 000 kr
Rente: 8,5%
Varighet: 36 mnd
Risikoklasse: B

Om bedriften

Telemark Eiendomsutleie AS (921 267 401) ble stiftet i juli 2018 av Ronnie Skavlid og Pål Mathisen som er kollegaer i et ledende industriselskap. Selskapet driver med utleie av leiligheter og eier per i dag to bygg. Det største ligger i Notodden og har 19 enheter, mens det minste ligger i Skien og har fire enheter. Disse 23 enhetene genererer en månedlig leieinntekt på 122 500 kr per måned.

Bilde: Huset som Telemark eiendomsutleie har kjøpt. Huset er i fin stand innvendig, men har behov for utvendig oppussing av overflater.

Lånebehov

Telemark Eiendomsutleie ønsker å låne 900 000 kr for å toppfinansiere kjøpet av et utleieobjekt i Skien.

Eiendommen er en eldre villa med totalt fire utleieenheter. Tre av dem har to soverom, og en av dem har tre soverom. Ifølge annonsen på finn.no har eiendommen et utvendig vedlikeholdsbehov, men holder grei standard innvendig.


Bilde: Fra et av badene i huset

Selskapet har kjøpt eiendommen for 3,3 millioner kroner, og alle de fire enhetene er fullt utleide. Totalt har eiendommen månedlige leieinntekter på 27 700 kr per måned, som vil bringe selskapets månedlige leieinntekter opp til 150 200 kr. Selskapet budsjetterer med et månedlig likviditetsoverskudd etter renter og avdrag på mellom 7 000 og 10 000 kr.

Skien er en by i Telemark, og inngår i tettstedet Grenland som består av Porsgrunn, Skien, Bamble, Brevik, Stathelle og Langesund. Med sine 93 000 innbyggere er dette landets 7. største tettsted bak Fredrikstad/Sarpsborg og Drammen. Denne eiendommen ligger på Gråtenmoen, et boligområde mellom Skien og Porsgrunn. Avstanden til Skien sentrum er omtrent ni minutter med bil, mens avstanden til Porsgrunn sentrum er rundt 15 minutter med bil.


Bilde:
Fra innsiden av huset.