Ravenol Norge AS

%

Lånebeløp: 1 000 000 kr
Rente: 11,5%
Varighet: 36 mnd
Risikoklasse: C

Om bedriften

Ravenol Norge ble stiftet i desember 2017 og har agentur på olje- og smøremidler fra Ravenol i Tyskland. Produktene er allsidige og kan brukes i alt fra biler til industri.  På kundelisten har selskapet aktører som Mesta, Askeladden Boat, OS marineservice/Marine Harvest, Lerøy Seafood og Tide Verksted. 2018 var selskapets første fullstendige driftsår, og selskapet endte da med en omsetning på 1,8 millioner kroner og et resultat før skatt på 297 000 kroner.

Bilde: Ravenol Norge har agentur for olje- og smøremiddelprodusenten Ravenol

Selskapet er et søsterselskap av Automatservice AS, som er et verksted spesialisert på reparasjon av automatgirkasser. Ravenol Norge AS er satt opp som et rent importselskap, og har ingen ansatte, da daglig leder får lønnen sin fra Automatservice AS.

Lånebehov

Ravenol Norge AS ønsker å låne en million kroner for å finansiere økt varelager og høyere vekst.

Selskapet har nylig fått en større rammeavtale med Tide Verksted. I avtaleperioden vil Ravenol være hovedleverandør til de ti verkstedene som driftes av Tide Verksted. Dette er forventet å gi en betydelig oppsving i etterspørselen, og dermed også inntektene til selskapet. Selskapet forventer inntekter på ca. 10 millioner kroner i 2019.

Bilde: Daniel Nilsen er eier og daglig leder i Ravenol

Grunnet import- og kjøpskostnader har Ravenol Norge behov for en større arbeidskapital for å imøtekomme den økte etterspørselen, og unngå å havne i en likviditetsskvis.

Nøkkelpersoner:

Daniel Nilsen er daglig leder og eier av Ravenol Norge AS. Han har mange års erfaring som mekaniker, og har erfaring med salg av olje- og smøremidler. Nilsen startet som lærling i Automatservice AS i 2007, og jobbet seg oppover i selskapet. Da daværende eier nærmet seg pensjonsalder fikk Nilsen tilbud om å ta over bedriften.


Bilde: Ravenol Norge holder til i samme bygg som Automatservice AS