GS Invest og Forvaltning

%

Lånebeløp: 400 000 kr
Rente: 11,5%
Varighet: 36 mnd
Risikoklasse: C

Om bedriften

GS Invest og Forvaltning AS er et eiendomsselskap som driver med utleie av AirBnB-leiligheter i eller nært Bergen sentrum. Selskapet ble startet av Erik Skutle og Kristoffer Gjerde, som har flere års erfaring med å leie ut leiligheter via AirBnB. I fjor bestemte de seg for å profesjonalisere driften. Selskapet eier i dag to leiligheter som de leier ut. I tillegg leier de leiligheter for å leie dem ut videre, så langt i år har de leid to leiligheter, og en tredje er planlagt innleid fra januar 2018.

Bilde: Utsikt fra leiligheten som ligger få minutter unna Bergen sentrum med utsikt til Fløyen og Nygårdshøyden.

Selskapets forretningsmodell er enkel. De ser etter billige leiligheter som egner seg godt til korttidsutleie, og gjør nødvendige tilpasninger for dette formålet. Deretter bygger de systematisk en god profil på AirBnB slik at leiligheten får gode anmeldelser og dermed gode leietakere. I skrivende stund har leilighetene til GS Invest og Forvaltning 4,5 av 5 mulige stjerner på AirBnB.

Lånebehov

GS Invest og Forvaltning har kjøpt en ny leilighet i oktober 2018, og ønsker nå lån for å toppfinansiere deler av kjøpet, som gjøres gjennom toppfinansiering av ny leilighet, samt refinansiere en tidligere innkjøpt leilighet.

Den nye leiligheten på 26 kvm ligger i Fyllingsveien 8 i Bergen, og ble kjøpt for kr 1 450 000 kr (pluss omkostninger). Fra før av eier de en leilighet i samme bygg som de kjøpte for 1 500 000 kr i januar 2018, og som er verdivurdert til 1 650 000 kr i dag grunnet blant annet oppgraderinger de har gjennomført.

Bilde: Den nye leiligheten som er kjøpt i Fyllingsveien 8

Selskapet er opptatt av å holde et godt forhold til naboene sine, og ta godt vare på bomiljøet i de bygårdene hvor de eier leiligheter. På den måten sikrer de en sunn og bærekraftig modell som leverer gode resultater.

Ledelse:

Selskapet driftes av Erik Skutle og Kristoffer Gjerde. Erik Skutle har tidligere vært Stortingsrepresentant i perioden 2013-2017 og studerer nå ved Norges Handelshøyskole. Kristoffer Gjerde jobber til daglig som key account manager i Norsk Gjenvinning og har tidligere hatt flere stillinger innen salg.

Logg inn for å se finansielle tall og risikovurdering, samt investere.