AvantGarde Search AS

%

Lånebeløp: 1 200 000 kr
Rente: 8%
Varighet: 36 mnd
Risikoklasse: B

Om bedriften

AvantGarde Search er et Rekrutteringsselskap eller Talent Sourcing Selskap, stiftet i 2013. De er per i dag 7 ansatte og en intern, lokalisert i Oslo og Stavanger. Selskapet spesialiserer seg på små- og mellomstore vekstselskap innen teknologi, marin, fornybar energi, data science, IT og olje. Siden oppstarten har selskapet løst samtlige oppdrag, og gjennomsnittlig oppdragstid er 7 uker. AvantGarde Searh eier også 100% av Jobcatcher AS, som drifter et jobbsøkerprogram.

Bilde: Teamet i AvantGarde Search på filming, f.v. Ingunn Søyland, Arnfinn Madsen, Kennet Hansen, Erik Falk Hansen.

I perioden 2015 – 2017 var også AvantGarde Search veldig involvert med omstillingen innenfor oljebransjen. De leverte et jobbsøkerprogram for selskap i nedbemanning for selskap som Schlumberger, Cameron, CGG, MacGregor, Maersk m.fl. Per nå er fokus 100% rekruttering, men jobbsøkerprogrammet er noe de vil falle tilbake på dersom markedet skulle endre seg.

I 2018 ble AvantGarde Search kåret til en av topp tre innen rekruttering på «Nordic Recruiter Awards», og selskapets daglige leder, Erik Falk Hansen, er en etterspurt ekspert som blir fast brukt av Dagens Næringsliv om tema i arbeids- og næringslivet. Han blir i tillegg brukt av en rekke andre medier. Selskapet opplever i dag stor etterspørsel etter tjenestene de leverer, og ønsker derfor å ansette flere.

Bilde: Selskapets nyeste partner, Nina Elisabeth Berge.

Lånebehov

AvantGarde Search ønsker å låne 1,2 millioner kroner for å ansette fire nye medarbeidere, slik at de kan øke kapasiteten sin og ta på seg flere oppdrag.

Selskapet har en god organisk vekst, og kunne uten lån ha ansatt en ny medarbeider til høsten. Ettersom selskapet opplever såpass god etterspørsel ønsker de å vokse enda raskere, og heller ansette fire nye medarbeidere.

Bilde: Fra et av AvanteGarde Search sine oppslag i DN

Nøkkelpersoner:

Erik Falk Hansen er partner og daglig leder i AvanteGarde Search. Han har 15 års erfaring med rekruttering, bachelorgrad i International Business og er mye brukt av Dagens Næringsliv når de skriver om jobbrelaterte tema.

Kennet Altamiranda Hansen er partner og styreleder i AvantGarde Search. Han har flere års erfaring fra olje- og gassindustrien, blant annet som prosjektleder i Statoil, GE Oil & Gas, Oceaneering og Technip.

Ingunn Søyland-Iversen er partner i AvantGarde Search og har tidligere jobbet med rekruttering og salg i Assessit AS, Upstream og Eiendomsfinans.

Nina Elisabeth Berge er nyeste partner og ble med i selskapet våren 2018. Hun har bakgrunn fra bank og finans (Danske bank), samt fra avfallsbransjen. Hun har mastergrad i markedsføring.

Arnfinn Madsen er nyansatt som leder i Oslo. Han har 20 år bak seg i næringslivet fra selskap som Fazer Foods, Zenitel og Aastra. Han har bachelorgrad i samfunnsøkonomi og har også en rekke kurs fra Stanford.