Vil du jobbe hos oss?

Vi er i stadig vekst og søker alltid etter superstjerner med erfaring og kunnskap innen finans og/eller teknologi. Vi ser etter personer med gode akademiske resultater og erfaring fra ledende selskap innen teknologi, finans eller consulting. Du bør også være flink til å skape fremdrift i prosjekter og være en initiativtaker. Under ser du hvilke spesifikke stillinger vi søker etter akkurat nå. Du er også velkommen til å sende en åpen søknad til jobb@fundingpartner.no 

Senior kredittanalytiker – Fulltid

Vi søker kredittanalytikere med 1-3 års relevant erfaring fra finans- eller konsulentbransjen.

Som analytiker vil du være en del av FundingPartners kreditt-team som jobber med å vurdere lånesøknader fra selskap. Du vil ha tett kontakt med bedriftsledere, og gjøre analyser og presentere lån for kredittkomitéen.

Vi ser etter sosiale personer med gode analytiske og kvantitative ferdigheter, og som har en god gjennomføringsevne.

Som ansatt i FundingPartner får du mulighet til å jobbe sammen med dyktige medarbeidere som har erfaring fra ledende investeringsbanker og konsulenthus. Du vil også få mulighet til å få en fot innenfor startup-miljøet i Oslo.

Send CV til jobb@fundingpartner.no 

Analytiker – Fulltid

Vi søker studenter som har fullført sin bachelorgrad i økonomi, og som ønsker ett til to års arbeidserfaring før de fortsetter med sine studier, eller søker seg til en MBA.

Som analytiker vil du være en del av FundingPartners kreditt-team som jobber med å vurdere lånesøknader fra selskap. Du vil ha tett kontakt med bedriftsledere, og bistå kredittansvarlig i å innhente kredittvariabler, gjøre analyser og presentere lån for kredittkomitéen. Du vil også bistå med kundekontroll og compliance-relatert oppgaver.

Vi ser etter sosiale personer med gode analytiske og kvantitative ferdigheter, og som har en god gjennomføringsevne.

Som ansatt i FundingPartner får du mulighet til å jobbe sammen med dyktige medarbeidere som har erfaring fra ledende investeringsbanker og konsulenthus. Flere av FundingPartners team-medlemmer har tatt MBA’s ved prestisjefulle skoler som Wharton og Darden, og kan bistå med søknadsprosessen og gode referanser. Du vil også få mulighet til å få en fot innenfor startup-miljøet i Oslo.

Send CV og karakterer t.o.m. VGS til jobb@fundingpartner.no 

Crowdlending intern

Vi ser etter engasjerte studenter som ønsker å ta noen måneder fri fra studier for å jobbe fulltid hos oss i Oslo. Vi er fleksibel på tidspunkt og behandler søknader fortløpende.

Hovedoppgaver:

 • Innhente kredittvariabler og bistå i analysering av lånecase
 • Kontakt med investorer
 • Støtte drift og it-utvikling
 • Markedsføringsaktiviteter mot investorer
 • Jobbe med samarbeidspartnere

 

Hvem er du?

 • Student med gode akademiske resultater
 • Sosial og engasjert person som ønsker å få en for innenfor startup-verden
 • Sterk analytisk
 • God forståelse og interesse for investeringer

 

Hva tilbyr vi?

 • Mulighet til å jobbe i Norges ledende startupmiljø sammen med dyktige medarbeidere fra ledende investeringsbanker og konsulenthus.
 • Fast månedlig standardlønn på kr 15 000
 • Mulighet for deltids- og fast ansettelse etter endt internship

Send CV og karakterer til jobb@fundingpartner.no