Vil du jobbe hos oss?

Vi er i stadig vekst og søker alltid etter nye teammedlemmer med erfaring og kunnskap innen finans og/eller teknologi. Vi ser etter personer med gode akademiske resultater og erfaring fra ledende selskap innen teknologi, finans eller consulting. Du bør også være flink til å skape fremdrift i prosjekter og være en initiativtaker. Under ser du hvilke spesifikke stillinger vi søker etter akkurat nå. Du er også velkommen til å sende en åpen søknad til jobb@fundingpartner.no

For øyeblikket ser vi etter:

 • Fullstack-utvikler
 • Analytiker
 • Fall intern 2020

Lurer du på hvordan det er å jobbe i FundingPartner? Se videoen under:

Fullstack-utvikler

Vi ser etter 1-2 ambisiøse fullstack-utviklere som har 1-4 års erfaring og som kan vise til gode resultater, til en fulltidsstilling i tech-teamet vårt. 

Som ansatt i FundingPartner får du mulighet til å jobbe sammen med dyktige medarbeidere med erfaring fra ledende investeringsbanker og konsulenthus. Du vil jobbe i en av Norges mest spennende fintech-startups, og komme tett på startup- og venture-miljøet i Norge. Du får bred erfaring med hele teknologistacken og får stor påvirkningskraft på valg av teknologi og løsninger i FundingPartner. 

Vi ser etter deg som liker å sette seg inn i ny teknologi og komplekse problemstillinger, og møter nye utfordringer med nysgjerrighet og handlekraft. Du bør like å samarbeide i et tverrfaglig og tett sammenknyttet team for å løse uforutsigbare oppgaver. Du er selvdreven og ivrig, og tar gjerne ansvar når du ser at noe kan gjøres annerledes, bedre eller mer effektivt. 

Du bør ha relevant utdanning på universitets- eller høyskolenivå innen informatikk, programvareutvikling eller annen teknologitung linje. Du snakker flytende norsk eller annet skandinavisk språk samt engelsk. 

Arbeidsoppgavene vil omfatte ny- og videreutvikling av systemer som brukes av FundingPartners långivere, låntakere og ansatte. På frontend får du ansvar for kundeflater som nettside, investeringsportal og mobilapp, men også interne verktøy som system for analyse av foretak. På backend får du jobbe med API-er, egenutviklede plattformer for analyse av bedriftsdata, systemer for bekjempelse av hvitvasking og terrorfinansiering, samt diverse verktøy for forbedring og automatisering av prosesser. Det blir også anledning til å jobbe med analyse og modellbygging på bakgrunn av store mengder data om norske bedrifter. 

Du kommer blant annet til å jobbe med og lære om:

 • Smidig utvikling av brukervennlige og appellerende applikasjoner med brukeren i fokus
 • Design og UX, forståelse for brukervennlighet
 • Moderne frontendutvikling (stødig i HTML/CSS/JS, React, Bulma eller tilsvarende)
 • Python og JavaScript/Node.js
 • Utvikling og bruk av REST-API-er (Express, Flask, Sanity eller tilsvarende CMS)
 • Git, Docker, CI/CD- og devops-prinsipper
 • Infrastruktur på AWS med Terraform
 • Datamodellering, data engineering, SQL og relasjonsdatabaser (særlig PostgreSQL)

Høres dette interessant ut? Ta kontakt på hakon.mork@fundingpartner.no hvis du vil høre mer om stillingen, eller send inn søknad her. Søknadsfrist er 3. mai.

Analytiker

Vi søker en dyktig student som har ferdigstilt sin bachelorgrad våren 2020 og ønsker å få arbeidserfaring før en eventuell mastergrad eller MBA. Som analytiker vil du være en del av kreditteamet i FundingPartner og få førstehåndserfaring i å gjennomføre kredittanalyser og presentere dem i kredittkomité. Du vil få et unikt innblikk i et bredt spekter av norske selskap, og hjelpe bedriftsledere med å finne en god finansieringsløsning.

Vi ser etter ambisiøse kandidater med gode faglige resultater og en interesse for finans. Du bør være analytisk anlagt og ha stå-på-vilje.

Som ansatt i FundingPartner får du mulighet til å jobbe sammen med dyktige medarbeidere med erfaring fra ledende investeringsbanker og konsulenthus. Flere i FundingPartner har tatt MBA’s ved prestisjefylte skoler som Wharton og Darden, og kan hjelpe til med søknadsskriving og anbefalelsesbrev. Stillingen har en arbeidstid på 1-2 år, med mulighet for forlengelse.

Ta kontakt på vilde.krogsrud@fundingpartner.no dersom du er interessert i å høre mer om stillingen, eller send inn søknad her. Søknadsfrist er 3. mai.

Fall intern 2020

Vi søker en motivert student som ønsker å ta en pause fra utdanningen for være en del av FundingPartner-teamet høsten 2020. Som fall intern vil du jobbe tett med kreditt- og salgsteamet. Du vil få førstehåndserfaring med kredittanalyse og bistå bedriftsledere med å finne en optimal finansieringsløsning. Du vil også få mulighet til å prøve ut andre roller og oppgaver i selskapet, og få ansvar for egne prosjekter.

Vi ser etter sosiale personer som er interessert i finans og har gode analytiske ferdigheter. Du bør ha stå-på-vilje og være glad i å ta initiativ.

Som ansatt i FundingPartner får du mulighet til å jobbe sammen med dyktige medarbeidere med erfaring fra ledende investeringsbanker og konsulenthus. Det er også muligheter for fast ansettelse etter endt internship, enten på heltid eller deltid. Internshipet varer fra august til desember, med mulighet for oppstart i juni.

Ta kontakt på vilde.krogsrud@fundingpartner.no dersom du er interessert i å høre mer om stillingen, eller send inn søknad her. Søknadsfrist er 3. mai.