Vil du jobbe hos oss?

Vi er i stadig vekst og søker alltid etter superstjerner med erfaring og kunnskap innen finans og/eller teknologi. Vi ser etter personer med gode akademiske resultater og erfaring fra ledende selskap innen teknologi, finans eller consulting. Du bør også være flink til å skape fremdrift i prosjekter og være en initiativtaker. Under ser du hvilke spesifikke stillinger vi søker etter akkurat nå. Du er også velkommen til å sende en åpen søknad til jobb@fundingpartner.no 

Kredittanalytiker

Vi er hele tiden på jakt etter kredittanalytikere 1-3 års relevant erfaring fra finans-, revisjon- eller konsulentbransjen. Som kredittanalytiker er du en del av FundingPartners analyseteam, og jobber daglig med vurderinger av potensielle låntakere. Du vil ha tett dialog med kundene, og få ansvar for å lage kredittanalyser og presentere de for vår kredittkomité. Samtidig vil du bistå bedriftsledere med å finne en optimal finansieringsløsning.

Vi ser etter ambisiøse kandidater som kan vise til gode faglige resultater, og relevant erfaring. Du bør være analytisk anlagt, ha en sterk stå-på-vilje og gjennomføringsevne.

Som ansatt i FundingPartner får du mulighet til å jobbe sammen med dyktige medarbeidere med erfaring fra ledende investeringsbanker og konsulenthus. Du vil jobbe i en av Norges mest spennende startups, og komme tett på startup og venture-miljøet i Norge.

Ta kontakt på vilde.krogsrud@fundingpartner.no dersom du er interessert i å høre mer om stillingen, eller send søknad her.

Analytiker

Vi søker en dyktig student som har ferdigstilt sin bachelorgrad våren 2020 og ønsker å få arbeidserfaring før en eventuell mastergrad eller MBA. Som analytiker vil du være en del av kreditteamet i FundingPartner og få førstehåndserfaring i å gjennomføre kredittanalyser og presentere dem i kredittkomité. Du vil få et unikt innblikk i et bredt spekter av norske selskap, og hjelpe bedriftsledere med å finne en god finansieringsløsning.

Vi ser etter ambisiøse kandidater med gode faglige resultater og en interesse for finans. Du bør være analytisk anlagt og ha stå-på-vilje.

Som ansatt i FundingPartner får du mulighet til å jobbe sammen med dyktige medarbeidere med erfaring fra ledende investeringsbanker og konsulenthus. Flere i FundingPartner har tatt MBA’s ved prestisjefylte skoler som Wharton og Darden, og kan hjelpe til med søknadsskriving og anbefalelsesbrev. Stillingen har en arbeidstid på 1-2 år, med mulighet for forlengelse.

Ta kontakt på vilde.krogsrud@fundingpartner.no dersom du er interessert i å høre mer om stillingen, eller send søknad her. Søknadsfrist er 6. oktober.

Spring intern 2020

Vi søker en motivert student som ønsker å ta en pause fra utdanningen for være en del av FundingPartner-teamet våren 2020. Som spring intern vil du jobbe tett med kreditt- og salgsteamet. Du vil få førstehåndserfaring med kredittanalyse og bistå bedriftsledere med å finne en optimal finansieringsløsning. Du vil også få mulighet til å prøve ut andre roller og oppgaver i selskapet, og få ansvar for egne prosjekter.

Vi ser etter sosiale personer som er interessert i finans og har gode analytiske ferdigheter. Du bør ha stå-på-vilje og være glad i å ta initiativ.

Som ansatt i FundingPartner får du mulighet til å jobbe sammen med dyktige medarbeidere med erfaring fra ledende investeringsbanker og konsulenthus. Det er også muligheter for fast ansettelse etter endt internship, enten på heltid eller deltid. Internshipet varer fra januar-juni, med mulighet for forlengelse til august.

Ta kontakt på vilde.krogsrud@fundingpartner.no dersom du er interessert i å høre mer om stillingen, eller send søknad her. Søknadsfrist er 22. september.

Summer intern 2020

Vi søker en motivert student som ønsker å være en del av FundingPartner-teamet sommeren 2020. Som summer intern vil du få en fleksibel rolle på teamet, med mulighet til å jobbe med kredittanalyse, direktekontakt med bedrifter og markedsføring.

Du vil få ansvar for egne prosjekter og jobbe tett med daglig ledelse for å gjennomføre prosjektene. Tidligere prosjekter inkluderer blant annet å identifisere og lande partnerskap med strategiske samarbeidspartnere, utforming og gjennomføring av en content marketing-strategi, og kredittanalyse av konkrete case med påfølge presentasjon i kredittkomité.

Vi ser etter sosiale personer som er interessert i finans, og som har gode analytiske ferdigheter. Du bør også ha stå-på-vilje og være glad i å ta initiativ.

Som ansatt i FundingPartner får du mulighet til å jobbe sammen med dyktige medarbeidere med erfaring fra ledende investeringsbanker og konsulenthus. Det er også muligheter for fast ansettelse etter endt internship, enten på heltid eller deltid.

Ta kontakt på jobb@fundingpartner.no dersom du er interessert i å høre mer om stillingen, eller send søknad her. Søknadsfrist er 22. september